skip to Main Content

Iskolánk tanulói is részt vesznek a Lázár Ervin Programban

Iskolánk tanulói is részt vesznek a Lázár Ervin Programban, melynek célja, hogy minden általános iskolai diák évente egy alkalommal színházi, cirkuszi, komolyzenei vagy múzeumi előadáson vehessen részt.
6. osztályos diákjaink 2022. március 3-án a Fővárosi Nagycirkusz Tavaszváró című előadásán vettek részt. A műsor a 14. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertes artistaszámait vonultatta fel. Artisták, akrobaták, zsonglőrök, bohócok magas színvonalú, színes, szórakoztató előadása kápráztatta el a nézőket. Felejthetetlen élmény volt diákoknak és felnőtteknek egyaránt.
Balog Noel:
Nekem nagyon tetszettek a kutyák, nagyon aranyosak voltak. A szék egyensúlyozó tetszett a legjobban a műsorban. Nagyon jól éreztem magam, szívesen elmennék még egyszer.
Rusz Joakim
Nagyon tetszett a cirkuszi előadás. A kutyák nagyon cukik voltak, de a bohóc is érdekes volt. Az akrobaták nagyon ügyesek voltak, és a zsonglőr száma is érdekes volt. Minden műsorszám remek volt, mindenki nagyon ügyes volt. Számomra ez a nap egy felejthetetlen élmény volt.
Simény Péter
Nekem legjobban az akrobaták tetszettek, de nagyon jó volt a kutyás szám és a tornászok mutatványai is. Az egész műsor nagyon tetszett, örülök, hogy elmehettünk.
Szilágyi Richárd
Szerintem a cirkuszban nagyon izgalmas és szép volt minden. Nekem a kutyás szám tetszett a legjobban, mert azok a kutyák nagyon ügyesek voltak. No meg a kötéltáncos is nagyon jó volt, és minden, amit az előadáson láttunk. Remélem, máskor is mehetünk ilyen előadásokra.
Kurbely Gábor
Nekem a cirkuszban a legjobban a kutyás szám és a tornászok tetszettek. Nagyon jó volt, örülök, hogy hogy elmehettünk. Jó lenne, ha máskor is elmehetnénk.
Dávid Ferenc
Nekem a cirkuszban az akrobaták és a táncosok tetszettek a legjobban. Nagyon szép a cirkusz épülete is, én ott még soha nem jártam. Örülök, hogy elmehettünk, jó lenne, ha máskor is mehetnénk.
Keresztes Martin
Nekem az tetszett a legjobban a cirkuszban, amikor az artisták székekkel felmentek a magasba, és ott egyensúlyoztak. Ilyen előadást még nem láttam, nagyon izgalmas volt. Nagyon jól éreztem magam, szívesen elmennék máskor is.
Ottlakán Roland
Nagyon jó volt a kirándulás a cirkuszba. Az artisták nagyon ügyesek voltak, nekem az ő számuk tetszett a legjobban. Örülök, hogy elmentünk, mehetnénk máskor is.
Sallai Balázs
Nekem a cirkuszban a libikókás szám tetszett a legjobban, nagyon izgalmas volt. Nagyon jó volt, szívesen mennék máskor is.
Dehelán Dávid
Nagyon jó volt a cirkuszi előadás. Nekem mindegyik műsorszám tetszett, de legjobb az volt, amikor a négy francia testépítő mutatta be erejét és ügyességét. Tetszett az orosz kutyaidomár is, nagyon aranyosak voltak a kutyák. Minden nagyon tetszett, remélem, máskor is eljutunk ilyen előadásokra.
Kovan Sára
Nagyon jó volt a cirkuszban. Mindegyik előadás tetszett, minden nagyon érdekes és veszélyes volt. Nagyon jól szórakoztam, jól éreztem magam. Kár, hogy gyorsan eltelt az idő, szívesen néztem volna még az előadást. Jó lenne, ha máskor is elmehetnénk.
Priskin Zsanna
Nagyon jó nap volt, amikor a cirkuszba mentünk. A legjobban a bohóc zsonglőrmutatványa tetszett, de igazából az egész előadás nagyon érdekes és izgalmas volt. Szívesen mennék máskor is.
Szabó Hédi
Az út egy kicsit hosszú volt, de gyorsan eltelt, sokat nevettünk. Nagyon jó volt az előadás. Legjobban a deszkások tetszettek. Ők a magasból ugrottak a libikókára, ami elrepítette azt, aki a másik oldalán állt. A kutyusok is cukik voltak. Minden műsorszám tetszett, örülök, hogy megnézhettük.
Popa Alex
Nekem a cirkuszban a kiskutyák tetszettek a legjobban, de igazából minden nagyon érdekes volt, jó, hogy láthattuk ezt az előadást.
Back To Top