skip to Main Content
eMentor  ementor1a www.ementor.hu  Ismerje meg kiadványainkat, melyek segítségével otthon, egyszerűen, játékos formában fejlesztheti gyermekét!
 Helyesiras.mta.hu  helyesiras.mta.hu1a helyesiras.mta.hu  Milyen helyesírási kérdésben segíthetünk? Kérjük, válasszon eszközeink közül:
 KölyökWeb  kolyokweb1a www.kolyokweb.hu Üdvözlet játékos! A Táblajátékos.hu az egyik legnagyobb online játékgyűjtemény. Oldalunk elsősorban a logikai játékokra fókuszál, de rengeteg egyéb érdekes ingyenes játékot is megtalálhatsz
 OlvasniJó!  olvasnijo1a www.olvasnijo.hu  Mesék, Mesés Európa, Mondókák, Népdalok, Versek
 JatékVan  gyerek jatekvan hu1a gyerek.jatekvan.hu  A jatekvan.hu célja, hogy segítsen eligazodni a fiataloknak és kevésbé fiataloknak egy-egy téma alapos feldolgozásával.
 Gyakorolj  gyakorolj.hu kvizek1a gyakorolj.hu/kvizek  Tudásbázis! alsósoknak, felsősöknek egyaránt
 GeoQuizzes  geoquizzes.com1a www.geoquizzes.com/hu/  A játék célja minden esetben, hogy megmutasd a kérdésben szereplő földrajzi entitás helyét a térképen.
 KvízPart
 kvizpart1a
 JátékPlanet  jatekplanet.hu1a
Egyszer volt, …
egyszer-volt
Mesék, versek, játékok, dalok, animációk… igényesen, értéket közvetítve.
Wikipédia
wikipedia 0
Hasznos információk, szinte bármiről. Remek segítség a tanuláshoz. A szabad enciklopédia.
Mese TV
mese-tv
 Mesék, koncertrészletek, játékfilmek. Egy részük olyan, melyeket ti és szüleitek egyaránt szerettek
Tengernyi kaland
tengernyi-kaland
Tengernyi kaland! – Játék, mely nem csak tölti az idődet, de oktat is
Magyar Állatkertek Szövetsége
magyar-allatkertek-szovetsege
 Hazánk 11 állatkertjének elérhetősége, hírei. Állatbarátoknak kötelező!
Magyar Madártani Egyesület
magyar-madartani-egyesulet
 Hírek, tudásanyag, érdekességek, ötletek… gyerekeknek, felnőtteknek, fotók, táborok, madarászoknak, természetbúvároknak.
Családi net
csaladi-net
 Olyan portál, melyben a család minden tagja talál kikapcsolódást, hasznos információt, magazint, ötlettárat, szórakozást.
BIGYOO
bigyoo
 A gyermekbarát internetezésért.
LittlePlay
littleplay
 Játékok kisebbeknek.
MTV játékok
mtv-jatekok
 http://redzeppelin.hu  Elmés játékok… A Magyar Televízió játékajánlója, játékai. Karöltve egyéb gyermekbarát oldalakkal.
Bebbó
bebbo
 http://bebbo.atw.hu  Mesék, képtár, fejlesztő feladatok, játékok, barkácsoló műhely… a kisebbek kedvence
Pöttyös kapitány csodálatos világa
pottyos-kapitany-csodalatos-vilaga
 http://www.pottyoskapitany.hu  Legszívesebben mindig csak játszanál? Akkor ezt az oldalt neked találták ki. Van itt mindenféle. Színezős, számolós, logikai és ügyességi…
Elmű Energiasuli
elmu-energiasuli
 http://www.energiasuli.hu  „Őszintén hisszük, hogy közös feladatunk felhívni a felnövekvő generáció figyelmét az energiatakarékosság és a környezetvédelem összefüggéseire, fontosságára, ahogy továbbra is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni arra, hogy közelebb vigyük a gyerekekhez a fizika tudományát, és általában a természettudományokat. Tesszük ezt továbbra is játszva, jókedvvel és élményekben gazdagon…”
Matematikai játékok
matematikai-jatekok
 http://logikaijatekok.jatekod.hu  Matematikai játékok kisebbeknek. Elő a logikával!
eMentor
ementor
 http://www.ementor.hu/?q=node/14  Valódi matematika, helyesírás, nyelvtan, földrajz, kémia, fizika, történelem, kompetencia…! Feladatok, gyakoroltatók. Valódi segítség!
Földrajzi játékok
foldrajzi-jatekok
http://netszkozkeszlet.ektf.hu/index2.html  Földrajz elektronikusan, játszva. Az oldalra érve „katt” az íróasztal bal alsó szekrényére a játékokhoz!
NASA
nasa
 http://www.jpl.nasa.gov/multimedia/index.cfm  Érdekes kép- és videógyűjtemény a NASA honlapján
Diafilm
diafilm
http://www.diafilmmuzeum.hu  Virtuális Diafilmmúzeum – A kisebbeknek szórakoztató, a felnőttekben nosztalgiát ébreszt, a legkisebbeknek a mesék kifejezetten ajánlottak.
Filmhíradók
filmhiradok
 http://filmhiradok.nava.hu  Érdekesség! Régen, a televíziózás kezdetén ilyenek voltak a híradók. Hasznos és informatív! Részletesen visszakereshetők a történelmi pillanatok.
Minifilm
minifilm
 http://minifilm.hu  Készítsd el Te is a saját kisfilmed telefonnal, digitális fényképezőgéppel, kamerával! Mások is megtették, feltöltötték, megnézheted, szavazhatsz rájuk… vagy a sajátodra.
Sulinet
sulinet
 http://www.sulinet.hu  Mindenkinek. Akár innen is kezdheted a böngészést. Sok hasznos dolgot találsz.
Médiatudor
mediatudor
 http://www.mediatudor.hu  „A gyermek csak akkor értheti meg az őt körülvevő világot, ha képes kritikusan megítélni mindazt, amit lát vagy hall.”
 XX. század
xx-szazad
 http://www.huszadikszazad.hu  A XX. század történelme az Országos Széchényi Könyvtár anyagából származó szemelvényekkel. Mégsem szemelvénygyűjtemény, sokkal inkább egy internetes újság. A témák pedig szerteágazók: tudomány, sport, kultúra, politika, gazdaság… Nagyon hasznos oldal!
Gramofon online
gramofon-online
 http://gramofon.nava.hu  mp3 előtt a CD, CD előtt a kazettás magnó, deck előtt a lemezjátszó és a szalagos magnó… na és ezek előtt volt valamikor a gramofon. Így akkor érted? Zenelejátszó volt a múltban. Milyen zenéket, milyen felvételeket hallgattak akkoriban? Amiket már sikerült összegyűjteni, itt meghallgathatod.
Online Versrádió
online-versradio
 http://www.versradio.hu  Elismert előadók tolmácsolásában hallgathatunk verseket, nézhetünk szavalatokat, megzenésített verseket. Igényes gyűjtemény verskedvelőknek.
VanMásKép
vanmaskep
 http://www.vanmaskep.hu  Ifjúsági film- és videoklip-fesztivál. Így alkotnak mások, érdekes szemszögek, képek, sztorik… A látókör szélesítéséhez ajánlott! :-)
Mi Micsoda
mi-micsoda
 http://www.mimicsoda.hu  Történelem, természet, technika, tudomány, sport, kultúra Itt is egy hasznos olvasni- és látnivaló! Persze akad játszótér is…
Mywords
mywords
 http://www.mywords.hu  Angol, angol, angol! A MyWords.hu egy angoltanulást segítő rendszer. A honlapon bővítheted angol szókincsed, találsz angol nyelvvizsga teszteket, angol nyelvtani segédleteket, angol önéletrajz mintát, utazással kapcsolatos hasznos útiszótárat.

 

Back To Top